Csináld magad kiskosár

Pet palackból 🙂 Asz úty volt hotty 😀

Nagypénteken délután eszébe jutott a nagyfiúnak, hogy kis kosárkába kellene szedni a nyuszi által széthagyott tojásokat az udvaron, engem pedig levert a jeges veríték úgy 5 másodpercre. Honnan a jó fenéből szerezzek  péntek délután három kosarat? Fellapoztam az aktuális Praktika magazinomat (igen tudom, fúj, meg kékharisnyaság, unatkozó gazdag nőknek van meg satöbbi, de azért kis átalakítással egész jó ötletek vannak benne), és leesett a tantusz.

Szétvágtam három Pet palackot, bevontam őket három különböző mintájú anyaggal(nem volt kedvem boltba mászkálni díszragasztószalagért egyszeri alkalomra nem akartam pénzt kiadni) és tádám! A három kosárka 1-1,5 óra alatt megvolt, csak férjet kellett megkérni arra. hogy keressen színes drótot és fúrja át a kosarakat meg a füleket, hogy összedrótozhassam. Egyébként a mai napig jól bírják a strapát, csak nem esőállóak, és nem könnyű megtakarítani ezeket, ha kihurcolják

Kép052

Szólj hozzá!

hozzászólás

1 thought on “Csináld magad kiskosár

  1. Visszajelzés: Lassan újra húsvét... | Kata cross-stitch bags

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .